AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövmeli görmek

Kahve falında dövmeli görmek

Kahve falında dövmeli görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ekmeğin kesileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına tabir olunur.

Kahve falında dövmeli gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah dövmesi görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sırtında dövme görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde dövme görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin dövmesini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine dövme yapmak kazancının artacağına,, sorunsuz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arapça dövme görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir