AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine dövme yapmak

Kahve falında kendine dövme yapmak

Kahve falında kendine dövme yapmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iyi halini yitireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, gerekirse özür dileneceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız işlerle vakit geçirin.

Kahve falında koluna dövme yapmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında kendine dövme yapmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine dövme yapmak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan dövmesi yaptırmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sırtta dövme görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, rütbe edineceğine işaret eder.

Kahve falında belinde dövme görmek başının ağrıyacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir