AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, belki ölümler görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık istenilen ekstrayı getirebilir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dövme görmek bolluk içinde yaşayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına inanılır.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işarettir.

Kahve falında birini dövmeli görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Kahve falında dövmeye çalışmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir