AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, Tövbe Edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine delalettir.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet eder.

Kahve falında cinsiyet organı görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek zengin bir hayat süreceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek kazancının artacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir