AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda kili ilişkileriniz veya iş birlikleriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak işlerinin aksayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek geçim derdine düşeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek sorunların atlatılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir