AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, istenmeyen bir yolculuğa, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi, diğer mal varlıklarınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda baskılar artıyor.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına işarettir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir