AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinsiyet organı görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir