AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, makam ve rızık sağlayacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, maddi durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cinsiyet organı görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek maddi sorumluluklarının artacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir