AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek rahatının da yerine geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak sermaye elde edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında cinsiyet organı görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir