AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek kederlerinin son bulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Kahve falında erkeğin cinsiyet organını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Kahve falında erkek cinsiyet organı görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi cinsiyet organını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek başarısız olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine işaret eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir