AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinsiyet organı görmek

Kahve falında cinsiyet organı görmek

Kahve falında cinsiyet organı görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Planlarınızı veya moralinizi bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında erkek cinsiyet organ görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin cinsiyet organını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cinsiyet organını görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yaşamının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın cinsiyet organı görmek imkânsızlıklarının biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çift cinsiyet organı görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cinsiyet organı görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir