AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin cesedini görmek

Kahve falında eşinin cesedini görmek

Kahve falında eşinin cesedini görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, işlerini boşvereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin cesedini gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında eşinin cesedini görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının cesedini görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cesetle uğraşmak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek yakında hedefine ulaşacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında ölü cesedi görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine rivayet eder.

Kahve falında erkek cesedi görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir