AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkün cesedini görmek

Kahve falında atatürkün cesedini görmek

Kahve falında atatürkün cesedini görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında atatürkün cesedini gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek cesedi gömmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bütçesinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ceseti görmek kısmetlerinin bollaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında cesed görmek büyük tartışmaların yapılacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cesetle konuşmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının cesedini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan cesedi görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir