AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü cesedi görmek

Kahve falında ölü cesedi görmek

Kahve falında ölü cesedi görmek kazancının yerine gelmesine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ölü cesedi gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Kahve falında ölü cesedi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ceseti görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında atatürkün cesedini görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın cesedi taşımak içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir