AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesetle uğraşmak

Kahve falında cesetle uğraşmak

Kahve falında cesetle uğraşmak önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında cesetle uğraşmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında cesetle uğraşmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında kadın cesedi görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işaret eder.

Kahve falında babanın cesedini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cesedini görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü cesedi görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek cesedi gömmek hayallerine ulaşacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının cesedini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir