AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde cesetler görmek

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde cesetler gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek bazı sorunların başgöstereceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın cesedini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi cesedi görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi cesedini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının cesedini görmek hayırlı işler yapacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında cesedin yandığını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir