AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının cesedini görmek

Kahve falında yakınının cesedini görmek

Kahve falında yakınının cesedini görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının cesedini gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yakınının cesedini görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulur.

Kahve falında babanın cesedini görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış cesed görmek canla başla çalışacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi cesedi görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine delalettir.

Kahve falında kızının cesedini görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin yandığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın cesedi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir