AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek cesedi görmek

Kahve falında erkek cesedi görmek

Kahve falında erkek cesedi görmek sözünde duracağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir eşe, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkek cesedi gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında erkek cesedi görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek belalara denk gelmeyeceğine, gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanmış cesed görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş cesetler görmek aylık gelirinin artacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın cesedi görmek saygınlık elde edeceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bebek cesedi gömmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir