AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş cesetler görmek

Kahve falında kokmuş cesetler görmek

Kahve falında kokmuş cesetler görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kokmuş cesetler gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Kahve falında kokmuş et yemek insanların hayır dualarının alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendinin koktuğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kokmuş peynir görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kokmuş et görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir