AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına inanılır.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu kısa görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek kazancının çok daha fazla olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir