AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili gelişmeler daha önce düşünmediğiniz seçenekleri fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında boyunu kısa görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir