AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya yorulur.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek dertlerin artacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek koyu muhabbette kalacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunu kısa görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek kulluk derecesinin artmasına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir