AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu kısa görmek

Kahve falında boyunu kısa görmek

Kahve falında boyunu kısa görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kara kara düşünür olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu kısa gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine inanılır.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu kısa görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek koyu sohbetler edeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek büyüleyeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir