AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, düşmanlıkların biteceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının boyunu kısa gördüyseniz:

  • Evinizi geliştirmenize yardım edecek projelere veya aileniz ya da arkadaşlarınızla enerji harcayabileceğiniz aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek büyük bir borcun altına gireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir