AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu kısalmış görmek

Kahve falında boyunu kısalmış görmek

Kahve falında boyunu kısalmış görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, fırsatların teker teker elden kaçacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yükünün azalacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına delalettir.

Kahve falında boyunu kısalmış gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına alamet eder.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunu kısa görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir