AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek gönlünün ferahlayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • Planlarınızı yakınınızdaki kişilerle uygulamanız doğru yönde ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında boyunu kısa görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, dinini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir