AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu kısa görmek

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kolaylığa kavuşacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında birinin boyunu kısa gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek onlardan taraf hayır göreceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir