AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin boynunu kesmek

Kahve falında eşinin boynunu kesmek

Kahve falında eşinin boynunu kesmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında boynundan kesmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boynunu kesmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu kesmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir