AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynundan kesmek

Kahve falında boynundan kesmek

Kahve falında boynundan kesmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynundan kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalettir.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boynundan kesmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boynunu kesmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında boynunu kesmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir