AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boynunu kesmek

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bir bebek sahibi olunacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Ev ya da ailenizle ilgili masraflarınızda artış olabilir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boynuna bıçak dayamak keder yaşayacağına, imkânlarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında boynundan bıçaklandığını görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan bıçaklanmak daha bir sevileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boynuna bıçak dayandığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boynunu kesmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek güzelliklerle dolacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir