AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunu kesmek

Kahve falında birinin boynunu kesmek

Kahve falında birinin boynunu kesmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında boynunu kesmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boynundan kesmek zorlukları teker teker aşacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek sorunların artacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin boynunu kesmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir