AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boynunu kesmek

Kahve falında yılanın boynunu kesmek

Kahve falında yılanın boynunu kesmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselerle duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu bir yapı içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, evlerin ayrılacağına yorulur.

Kahve falında boynunu kesmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında boynundan kesmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynunu kesmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir