AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında boynunu kesmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynundan kesmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin boynunu kesmek parasının ve malının artacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir