AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin boynunu kesmek

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin boynunu kesmek istediği başarıyı göstereceğine, maddi konuda zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynundan kesmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunu kesmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir