AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunu kesmek

Kahve falında boynunu kesmek

Kahve falında boynunu kesmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, hem işinde başarılı olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, duyguların karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunu kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında çocuğunun boynunu kesmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin boynunu kesmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynunu kesmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında boynunu kesmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynundan kesmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla boynunu kesmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boynunu kesmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin boynunu kesmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir