AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin boğazını sıkmak

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, işinde dar boğaza gireceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak yeni mallara sahip olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında boğazı sıkmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir