AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boğazını sıkmak

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında boğazı sıkmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir