AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kazançlı işlere gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir