AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak çok başarılı işlere girileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hile ile mal elde etmeye, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak seçkin bir eleman haline geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak para ve zaman ayıracağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazı sıkmak hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazını sıkmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir