AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, imkanlarının artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak kazancının günden güne düşeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazını sıkmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kafasına göre birini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir