AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak canın sıkılacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak zorluklarla boğuşulacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak kötü yönde hareket edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz sıkmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını sıkmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir