AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işinin başından ayrılmayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, elde edilecek menfaatlere, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazını sıkmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında boğaz sıkmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir