AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı sıkmak

Kahve falında boğazı sıkmak

Kahve falında boğazı sıkmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında boğazı sıkmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişe inanan kişilerle bir arada olmanızda fayda var.

Kahve falında boğazı sıkmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boğazını sıkmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boğazını sıkmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin boğazını sıkmak evine haciz geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak makamının sürekli yükseleceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin boğazını sıkmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir