AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin boğazını kesmek

Kahve falında eşinin boğazını kesmek

Kahve falında eşinin boğazını kesmek borçlarının hafifleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında eşinin boğazını kesmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, hayatının afiyette geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında insanı boğazından kesmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek anlaşmalardan cayılacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, bir konuda destek alacağına delalettir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek işinden ve hayatından geri kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir