AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın boğazını kesmek

Kahve falında adamın boğazını kesmek

Kahve falında adamın boğazını kesmek dönmeyen şansın artık döneceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, anne baba duasının alınacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında adamın boğazını kesmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazını kesmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek bazı ortaklıklar kuracağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında boğaz kesmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir