AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı boğazından kesmek

Kahve falında insanı boğazından kesmek

Kahve falında insanı boğazından kesmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanı boğazından kesmek gördüyseniz:

  • Kullanacağınız dile önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında insanı boğazından kesmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalet eder.

Kahve falında insanın boğazını kesmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında insan boğazı kesmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin boğazını kesmek işlerindeki karın artacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Kahve falında adam boğazını kesmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek komşularla ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir