AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın boğazı kesmek

Kahve falında kadın boğazı kesmek

Kahve falında kadın boğazı kesmek aradaki buzların eritileceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek günden güne kazancının artacağına, sorunlarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının boğazını kesmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek ondan şifa göreceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi boğazını kesmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir