AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin boğazını kesmek

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, durulacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Kahve falında köpek boğazı kesmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin boğazını kesmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir adamın boğazını kesmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında boğaz kesmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işarettir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir