AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boğazı kesmek

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, borçların hafifleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek şükür içinde bir hayat süreceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak fakirlikten kurtulacağına, iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak dayandığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında boğazdan bıçaklanmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir