AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boğaz kesmek

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, acı veren kazalara, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalettir.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bahtın açık olmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplandığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında boğazdan bıçaklandığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir